2015-09-04 08:10:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Van oka örülni!

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Ikrek jegyében jár, de fontos bolygók láthatók a hivatás és a munka házában, ezért nem sok ideje marad arra, hogy a hétvégi programját megtervezhesse. A bevásárlást is előre kellene hoznia!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkában precíz, pontos, nem is csoda, hogy jól halad az ügyeivel, és a főnöke is megdicséri. Most nem fárad el olyan hamar, még az otthona körüli teendőkre is jut energiája. Mindezt egy tökéletes este koronázza majd meg!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és kellemetlen kapcsolata van a Jupiterrel. Nagyon oda kellene figyelnie a részletekre, nehogy hibázzon. Holnap már hétvége van, és az élet szebb oldala kerül előtérbe, úgyhogy csak addig kell kitartania!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Jupiterrel. A bőség bolygója kissé felelőtlenné teheti önt, jobban kellene figyelnie a pénzügyekre. Főleg a nagyobb beszerzéseinél ügyeljen a részletekre, ha pedig ingatlan adásvételre készül, vigyázzon, nehogy becsapják!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az ön 11. házában áll, ez a barátságok háza. Talán az utóbbi időben kicsit elhanyagolta az ismerőseit, épp ideje helyrehozni ezt a hibát! Az is elképzelhető, hogy valakinek nagy szüksége van most a segítségére.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kedvező bolygóállások könnyítik meg most az életét, bármit megkaphat az élettől, amire szüksége van, a munkában, a vállalkozásában, a szerelmi életében egyaránt. A legjobban a gyakorlati hozzáértést kívánó dolgokkal boldogul majd.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz áll az ég legmagasabb pontján. Könnyen célba tud érni, főleg ha nem engedi magát eltéríteni az elképzeléseitől. Nyugodtan mondja el a véleményét, most tényleg nem kell kertelnie!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. A pénzügyeit mindenképpen rendbe kell tennie. Igyekezzen minden fontos dolgot még a délelőtt folyamán elintézni, és a vásárlásokat délutánra ütemezni. Érdemes odafigyelnie az újdonságokra is.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Van oka örülni: a Jupiter és a Neptunusz jó fényszögben állnak egymással, így igazán szerencsés lesz a mai napja! Legyen éber, hogy fel tudja ismerni a lehetőségeit, és ennek megfelelően tudjon reagálni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Jól alakul a mai napja. Sikeres időszak köszönt önre, előreléphet a karrierjében. Nagy erőket tud most megmozgatni, hogy változtasson az életén, de legyen tekintettel mások érdekeire is. Ha önzően viselkedik, abból később önnek is baja származhat…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Most türelmesnek kell maradnia, kisebb feszültségek lehetnek a családtagjai között. Az emberek megérzik, ha őszinte hozzájuk, most is azt várják, hogy foglaljon állást a kényes kérdésekben.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold segít önnek elrendezni a kisebb problémákat, ami a mindennapokkal együtt jár. Az este legyen a lazításé, ne görcsöljön a megoldatlan feladatokon! Ha kipiheni magát a hétvégén, hétfőn újult erővel láthat majd neki a munkának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: